Oostenrijk Motor 2020 - 2 maanden

Voorwaarden

Let op: Met ingang van 15 december 2019 heb je voor bepaalde delen van het Oostenrijkse snelwegennet geen vignet meer nodig. Klik hier om te zien voor welke snelwegen de vrijstelling geldt.

Dit tolvignet is geschikt voor motoren en heeft een geldigheid van 2 maanden. Tijdens de reis door Oostenrijk moet ten alle tijden kunnen worden aangetoond dat het vignet is gekocht bij een officieel verkooppunt. Neem behalve het vignet ook altijd de bon of factuur mee op reis.

Reeds bestelde vignetten kunnen niet omgeruild worden voor andere vignetten. Er wordt geen restitutie verleend op reeds gekochte vignetten. Je ontvangt de bestelling binnen twee werkdagen per post (in een enveloppe met herkenbaar anwb logo). In Oostenrijk heb je geen extra vignet nodig voor een aanhanger of caravan.

  • Binnen 2 werkdagen geleverd per post
  • Prijs is inclusief handelingskosten

Let op: Ondanks de vroegtijdige sluiting van alle skigebieden in Oostenrijk en Zwitserland blijft het wel mogelijk om een vignet voor deze landen te bestellen. Volg hier onze laatste berichtgeving over het Coronavirus.

De levertijd van vignetten is momenteel 2 werkdagen. Vignetten voor zowel Oostenrijk als Zwitserland zijn ook in de ANWB winkel verkrijgbaar en hoeven niet vooraf gereserveerd te worden. Vind hier de ANWB winkel bij jou in de buurt.

Wij leveren alleen in Nederland.

Vragen of hulp nodig?

Heb je een vraag over je bestelling, lees dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.