ANWB Vignetten

Vignet Oostenrijk of Zwitserland kopen

Ga je met de auto op vakantie naar Oostenrijk of Zwitserland? Of reis je erdoorheen? Voor toeristisch en zakelijk verkeer is het op de Oostenrijkse en Zwitserse snelwegen verplicht om een Autobahnvignet te hebben. Bestel ze veilig en vertrouwd bij de ANWB.


Bestellen
Land
Voertuig
Periode
va € 9,55
Maak eerst je keuze compleet
€ 96,40
€ 11,50
€ 4,60
€ 28,90
€ 11,50
€ 44,00
  • Voordeligste keuze voor kleefvignet
  • Binnen 1-2 werkdagen geleverd per post
  • Eenvoudig en veilig betalen met iDeal
  • Deze prijs is exclusief € 4,95 verpakkingskosten

De levertijd is 1 - 2 werkdagen.

Vertrek je binnen 3 werkdagen?
Koop je vignet in een van onze ANWB Winkels en je hebt het meteen in je bezit.

Wij leveren alleen in Nederland.

Vragen of hulp nodig?

Heb je een vraag over je bestelling, lees dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Voorwaarden

ANWB Vignetten

Ga je met de auto of motor op pad naar Oostenrijk of Zwitserland? Of reis je erdoorheen naar Italië? Dan heb je een vignet nodig. Voor toeristisch en zakelijk verkeer is het op de Oostenrijkse en Zwitserse snelwegen verplicht om een Autobahnvignet te hebben. Deze vignetten zijn verkrijgbaar in Nederland bij de ANWB. Je bestelt de vignetten veilig en vertrouwd bij de ANWB en ga zo goed voorbereid op reis.

Vignet Oostenrijk online bestellen

Ga je met de auto op vakantie naar Oostenrijk? Grote kans dat je een Autobahnvignet nodig hebt. Een vignet Oostenrijk bestel je gemakkelijk online bij ANWB. Met de aanschaf van een vignet bereid je je optimaal voor en kun je zorgeloos over het Oostenrijkse wegennet rijden. Het vignet Oostenrijk is verplicht op de A en S wegen voor motorvoertuigen tot 3500 kg. Een vignet Oostenrijk is verkrijgbaar voor de periodes 10 dagen, 2 maanden en 1 jaar.

Vignet Zwitserland online bestellen

Ga je met de auto op vakantie naar Zwitserland? Dan heb je een vignet Zwitserland nodig om over de Zwitserse (snel)wegen te rijden, deze bestel je gemakkelijk en snel online bij ANWB. Met de aanschaf van een Zwitserland vignet ga je goed voorbereid op reis. Een vignet Zwitserland heeft een geldigheidsduur van een kalenderjaar (van 1 december t/m 31 januari het jaar daarop) en is verplicht voor alle motorvoertuigen tot 3500 kg. Ga je met een aanhanger of caravan op reis? Dan heb je een extra Autobahnvignet Zwitserland nodig.