Zwitserland

vignet ZwitserlandGa je met de auto op vakantie naar Zwitserland? Dan heb je een vignet Zwitserland nodig om over de Zwitserse (snel)wegen te rijden, deze bestel je gemakkelijk en snel online bij ANWB.

Bestellen
Land
Voertuig
Periode
va € 41,95
Maak eerst je keuze compleet
€ 41,95
  • Binnen 4 werkdagen geleverd per post
  • Prijs is inclusief handelingskosten
Voorwaarden

Zwitserland vignet online bestellen

Ga je met de auto op vakantie naar Zwitserland? Op de Zwitserse snelwegen is het verplicht om een tolvignet op de autoruit te hebben. Ga goed voorbereid op vakantie en koop een tolvignet Zwitserland gemakkelijk en snel via ANWB. Vignetten die je langs de snelweg koopt zijn vaak een stuk duurder. Een autobahnvignet Zwitserland is verplicht voor motorvoertuigen tot 3500 kg. Ga je met een aanhanger of caravan op reis? Dan heb je een extra Autobahnvignet Zwitserland nodig. Het rijden zonder geldig vignet kan een boete opleveren die oploopt tot 120 euro. Het tolvignet Zwitserland heeft een geldigheidsduur van een jaar. Binnen dit jaar kun je onbeperkt over de Zwitserse snelweg rijden. Naast een tolvignet Zwitserland zijn er meer artikelen verplicht in je auto. Klik hier voor een handig overzicht.

Lees hier onze laatste berichtgeving mbt het Coronavirus.

De levertijd van vignetten is momenteel 4 werkdagen. Vignetten voor Oostenrijk en Zwitserland zijn ook in onze winkels verkrijgbaar en hoeven niet vooraf gereserveerd te worden. Overzicht ANWB-winkels

Wij leveren alleen in Nederland.

Vragen of hulp nodig?

Heb je een vraag over je bestelling, lees dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.