Oostenrijk

vignet Oostenrijk Ga je met de auto op vakantie naar Oostenrijk? Op de Oostenrijkse A en S wegen is het vignet verplicht voor motorvoertuigen tot 3500 kg. Een vignet Oostenrijk bestel je gemakkelijk online bij ANWB. Met de aanschaf van een vignet bereid je je optimaal voor en kun je zorgeloos over het Oostenrijkse wegennet rijden. Een vignet Oostenrijk is verkrijgbaar voor de periodes 10 dagen, 2 maanden en 1 jaar.

Bestellen
Land
Voertuig
Periode
va € 8,25
Maak eerst je keuze compleet
€ 16,35

Sorry, dit product is momenteel niet beschikbaar

€ 8,25

Sorry, dit product is momenteel niet beschikbaar

€ 92,15

Sorry, dit product is momenteel niet beschikbaar

€ 29,75

Sorry, dit product is momenteel niet beschikbaar

€ 12,15
  • Binnen 2 werkdagen geleverd per post
  • Prijs is inclusief handelingskosten
Voorwaarden

Tijdens de reis door Oostenrijk moet ten alle tijden kunnen worden aangetoond dat het vignet is gekocht bij een officieel verkooppunt. Neem behalve het vignet ook altijd de bon of factuur mee op reis.

Reeds bestelde vignetten kunnen niet omgeruild worden voor andere vignetten. Er wordt geen restitutie verleend op reeds gekochte vignetten. Je ontvangt de bestelling binnen vier werkdagen per post (in een enveloppe met herkenbaar anwb logo). In Oostenrijk heb je geen extra vignet nodig voor een aanhanger of caravan.

Let op: De levertijd van vignetten is momenteel 2 werkdagen. Vertrek je binnen 2 werkdagen? Ga dan naar de ANWB winkel voor de aankoop van een vignet.

Het Zwitserland vignet is op dit moment in de meeste winkels uitverkocht. We adviseren het vignet online te bestellen of eerst naar de betreffende winkel te bellen.

Wij leveren alleen in Nederland.

Vragen of hulp nodig?

Heb je een vraag over je bestelling, lees dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.