Oostenrijk

vignet Oostenrijk Ga je met de auto op vakantie naar Oostenrijk? Op de Oostenrijkse A en S wegen is het vignet verplicht voor motorvoertuigen tot 3500 kg. Een vignet Oostenrijk bestel je gemakkelijk online bij ANWB.

Bestellen
Land
Voertuig
Periode
va € 8,35
Maak eerst je keuze compleet
€ 94,05
€ 30,35
€ 16,65
€ 12,35
€ 8,35
  • Binnen 2 werkdagen geleverd per post
  • Prijs is inclusief handelingskosten
Voorwaarden

Let op: Met ingang van 15 december 2019 heb je voor bepaalde delen van het Oostenrijkse snelwegennet geen vignet meer nodig. Klik hier om te zien voor welke snelwegen de vrijstelling geldt.

Tijdens de reis door Oostenrijk moet ten alle tijden kunnen worden aangetoond dat het vignet is gekocht bij een officieel verkooppunt. Neem behalve het vignet ook altijd de bon of factuur mee op reis.

Reeds bestelde vignetten kunnen niet omgeruild worden voor andere vignetten. Er wordt geen restitutie verleend op reeds gekochte vignetten. Je ontvangt de bestelling binnen drie werkdagen per post (in een enveloppe met herkenbaar anwb logo). In Oostenrijk heb je geen extra vignet nodig voor een aanhanger of caravan.

Oostenrijk vignet online bestellen

Ga je met de auto op wintersport naar Oostenrijk? Op de Oostenrijkse snelwegen heb je een autobahnvignet nodig. Het vignet Oostenrijk bestel je gemakkelijk en snel bij ANWB, zo ga je goed voorbereid op reis. Wanneer je zonder een tolvignet Oostenrijk over de Oostenrijkse snelweg rijdt, riskeer je een boete van 120 euro. Een vignet Oostenrijk is verplicht voor auto’s en motoren en is verkrijgbaar met verschillende geldigheidsduur. Bestel een tolvignet Oostenrijk voor 10 dagen, 2 maanden of één jaar. Wist je dat je naast een vignet Oostenrijk nog meer verplichte materialen in de auto moet meenemen? Bekijk hier het overzicht.

Let op: Ondanks de vroegtijdige sluiting van alle skigebieden in Oostenrijk en Zwitserland blijft het wel mogelijk om een vignet voor deze landen te bestellen. Volg hier onze laatste berichtgeving over het Coronavirus.

De levertijd van vignetten is momenteel 2 werkdagen. Vignetten voor zowel Oostenrijk als Zwitserland zijn ook in de ANWB winkel verkrijgbaar en hoeven niet vooraf gereserveerd te worden. Vind hier de ANWB winkel bij jou in de buurt.

Wij leveren alleen in Nederland.

Vragen of hulp nodig?

Heb je een vraag over je bestelling, lees dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.