Oostenrijk

vignet Oostenrijk Ga je met de auto of motor op vakantie naar Oostenrijk? Op de Oostenrijkse A en S wegen is het vignet verplicht voor motorvoertuigen tot 3500 kg. Een vignet Oostenrijk bestel je gemakkelijk online bij ANWB.

Bestellen
Land
Voertuig
Periode
va € 9,55
Maak eerst je keuze compleet
€ 96,40
€ 11,50
€ 4,60
€ 28,90
€ 11,50
  • Voordeligste keuze voor kleefvignet
  • Binnen 1-2 werkdagen geleverd per post
  • Eenvoudig en veilig betalen met iDeal
  • Deze prijs is exclusief € 4,95 verpakkingskosten
Voorwaarden

Een vignet Oostenrijk is verplicht voor alle motorvoertuigen tot 3500 kg. In Oostenrijk heb je geen extra vignet nodig voor een aanhanger of caravan.

10 dagen vignet Oostenrijk
Ideaal voor een korte reis of voor als je op doorreis bent. Bij een langer verblijf dan tien dagen heb je twee vignetten nodig.

2 maanden vignet Oostenrijk
Goede keuze voor als je langer dan 3 weken op reis bent, of vaker door Oostenrijk heen rijdt in deze periode.

1 jaar vignet Oostenrijk
Ideaal voor een lange vakantie, of meerdere bezoeken per jaar naar Oostenrijk. Een Oostenrijk jaarvignet 2024 is geldig van 1 december 2023 t/m 31 januari 2025. Dit zijn 14 maanden.

Oostenrijk vignet online bestellen

Ga je met de auto op wintersport naar Oostenrijk? Op de Oostenrijkse snelwegen heb je een autobahnvignet nodig. Het vignet Oostenrijk bestel je gemakkelijk en snel bij ANWB, zo ga je goed voorbereid op reis. Wanneer je zonder een tolvignet Oostenrijk over de Oostenrijkse snelweg rijdt, riskeer je een boete van 120 euro.

Vignet Oostenrijk waar op raam plakken?

Ga je met de auto, dan plak je vignet Oostenrijk altijd op je voorruit. Het vignet moet van voren zichtbaar zijn, maar mag jouw zicht niet belemmeren. Plak het vignet altijd linksboven aan de binnenkant van de voorruit, aan de kant van de bestuurder. Reis je met de motor door Oostenrijk? Plak het vignet goed zichtbaar op bijvoorbeeld de tank, kuip of het windscherm.

Welk vignet heb ik nodig?

Een vignet Oostenrijk is verkrijgbaar met verschillende geldigheidsduur. Bestel een tolvignet Oostenrijk voor 10 dagen, 2 maanden of één jaar. Vignet Oostenrijk 10 dagen is ideaal voor een korte trip, zoals een wintersport vakantie. Ga je langer dan 3 weken op vakantie, dan is 2 maanden vignet Oostenrijk de juiste keus. Kom je vaker in Oostenrijk, ga dan voor een jaarvignet.


Wist je dat je naast een vignet Oostenrijk nog meer verplichte materialen in de auto moet meenemen? Een gevarendriehoek, verbanddoos en reflectievest moeten mee in de auto.Shop ze hier in de ANWB Webwinkel

De levertijd is 1 - 2 werkdagen.

Vertrek je binnen 3 werkdagen?
Koop je vignet in een van onze ANWB Winkels en je hebt het meteen in je bezit.

Wij leveren alleen in Nederland.

Vragen of hulp nodig?

Heb je een vraag over je bestelling, lees dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.